Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
Νέα εποχή δυναμικής κινηματογράφισης με τα φορητά gimbals CRANE -M 3S & WEEBILL 3S

Η ZHIYUN πυροδοτεί μια νέα εποχή δυναμικής κινηματογράφισης με τα εξαιρετικά φορητά gimbals CRANE -M 3S και WEEBILL 3S.

24 Μαΐου 2023: Η ZHIYUN ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του CRANE-M 3S και του WEEBILL 3S, δύο εξαιρετικά φορητών προϊόντων που ανοίγουν νέους δρόμους στην αγορά επαγγελματικών Gimbals-Stabilizers και καταλύουν μια νέα εποχή δυναμικής οπτικής αφήγησης , οποτεδήποτε, οπουδήποτε, χωρίς περιορισμούς από το βάρος του εξοπλισμού ή το μέγεθος του. Κάθε νέο χαρακτηριστικό και στα δύο gimbals - φορητότητα, ευκολία στη χρήση, δημιουργικός έλεγχος και απόδοση - έχει επιμεληθεί προσεκτικά με σκοπό την απελευθέρωση της δημιουργικής διαδικασίας απλοποιώντας τις τεχνικές πτυχές της δημιουργίας βίντεο και ταινιών για τους δημιουργούς περιεχομένου.

ZHIYUN CRANE-M3S: Φορητότητα και συμβατότητα με μεγαλύτερο εύρος καμερών.

Το ZHIYUN CRANE-M3S είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς βραβευμένου με βραβείο Red Dot Product 2022 CRANE M3 και είναι ο τέλειος σύντροφος για vlogging, ταξίδια, live-streaming και συνεντεύξεις. Το συμπαγές, φορητό αλλά πολύ δυνατό  gimbal 705gr διαθέτει υψηλότερo ωφέλιμο φορτίο από τον προκάτοχό του και είναι συμβατό με τις mainstream full-frame mirrorless κάμερες και τα kit φακών τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κινητά τηλέφωνα, και action cameras. Οι διαστάσεις του είναι 284,2 mm (w) x 74,5 mm (d) x 163,5 mm (h) και έχει πολύ κομψή και μοντέρνα μονόχρωμη εμφάνιση.

 

Το ισορροπείς μια φορά :  Συνεχίζεις να τραβάς

Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες χωρίς κόπο χάρη στη λειτουργία κλείστρου μέσω Bluetooth που επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο του ζουμ και της εγγραφής με ένα άγγιγμα – τέρμα οι περίπλοκες συνδέσεις καλωδίων. Επιπλέον, τα προσαρμοσμένα δύο σε ένα quick release με πλακάκια για κάθε μοντέλο κάμερας, σημαίνει ότι οι μπαταρίες της κάμερας μπορούν πλέον να αλλάξουν χωρίς συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση κάμερας. Και αφού έχετε ισορροπήσει τον σταθεροποιητή, δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνετε. Η γρήγορη εγκατάσταση συνδυάζεται με τη γρήγορη φόρτιση Power Delivery (PD), που σημαίνει ότι η πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις δύο ώρες και η μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και 7,5 ώρες.

Εκπληκτική διαύγεια. Απόλυτος έλεγχος

Μέρα ή νύχτα, το ZHIYUN CRANE-M3S διαθέτει ένα μικροσκοπικό, αλλά ισχυρό ενσωματωμένο bi-color fill light που δεν είναι μεγαλύτερο από ένα νύχι. Με την τεχνολογία Lumen Amplifier της ZHIYUN, το αρθρωτό φως επιτρέπει τη συνεχή/σταθερή ρύθμιση/ρυθμίσεις θερμοκρασίας και εκπέμπει φωτεινότητα έως και 1.000 lux. Θερμοκρασία χρώματος 2.700K-5.500K. Μόλις έχετε το footage , η διαισθητική οθόνη αφής 1,22" διαθέτει μια ολοκαίνουργια διαδραστική διεπαφή χρήστη που προσφέρει εύκολη προσαρμογή των λειτουργιών για να προσαρμόσετε και να ρυθμίσετε με ακρίβεια αυτό το περιεχόμενο σας, χωρίς κόπο.

 

ZHIYUN WEEBILL 3S: Απρόσκοπτη επαγγελματική δημιουργία ταινιών

Η απρόσκοπτη δημιουργία ταινιών ήταν αυτό που είχε στο μυαλό της η ZHIYUN με την κυκλοφορία του WEEBILL 3S. Ζυγίζει 1.054,8gr και έχει διαστάσεις 305 mm (w) x 210 mm (d) x 72,5 mm (h).

Με την ισχυρή απόδοση και τη συμβατότητά του με τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και mirrorless της αγοράς, καθώς και με τους κύριους φακούς, η απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού της αγαπημένης σας φωτογραφικής μηχανής δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μια δέκατη γενιά αλγορίθμων διαθέτει προσαρμόσιμες καμπύλες παρακολούθησης και ομαλές καμπύλες βασισμένες σε κοινά σενάρια λήψης και συνήθειες λειτουργίας, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία λήψης σε κάθε βήμα με ασυναγώνιστη σταθερότητα και εξαιρετικά ομαλές κινήσεις της κάμερας.

Το WEEBILL 3S είναι συμβατό με τα  ZHIYUN TRANSMOUNT αξεσουάρ και τοZY Play App, συμπεριλαμβανομένων των : TransMount Follow Focus/Zoom Units, TransMount Image Transmission System, TransMount Transmitter/Receiver, MasterEye Visual Controller VC100 και τα ZY Play App features.

Πρωτοποριακής τεχνολογίας Portrait Switch

Ένα καινοτόμο σύστημα ενσωματώνει την τοπική δομή στις λειτουργίες portrait/landscape στο WEEBILL 3S, πράγμα που σημαίνει ότι οι κινηματογραφιστές μπορούν να αλλάζουν μεταξύ των δύο λειτουργιών στη μονάδα γρήγορης αποδέσμευσης(quick-release module), εξοικονομώντας χρόνο και χωρίς να χρειάζεται να εξισορροπήσουν ξανά το gimbal.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά για extended shooting

Βελτιωμένο sling grip για απόλυτη άνεση

Η ZHIYUN καινοτομεί περαιτέρω και βελτίωσε την εργονομία της πρωτοποριακής της λαβής sling grip για πρώτη φορά στη βιομηχανία. Κατασκευασμένο από φιλικά προς το δέρμα υλικά, η μαλακή λαβή του χεριού υποστηρίζει την ακριβή ρύθμιση της γωνίας του καρπού με ένα πόμολο, επιτρέποντας την ακριβή προσαρμογή στις συνήθειες χειρισμού του gimbal-stabilizer και κίνησης της κάμερας και χειρισμό με ένα ή δύο χέρια. Η επεκτεινόμενη λαβή sling grip μπορεί να ρυθμιστεί σε λειτουργία λαβής με δύο χέρια και επιτρέπει προσαρμογές της αριστερής και της δεξιάς κλίσης στην κατεύθυνση της λαβής του gimbal καθώς και στο κέντρο βάρους της λαβής, καθιστώντας τη λήψη με χαμηλή γωνία και λειτουργία sling αβίαστη.

11,5 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας σε στατικά περιβάλλοντα. Το WEEBILL 3S χρειάζεται μόλις δύο ώρες για πλήρη φόρτιση χρησιμοποιώντας τη γρήγορη φόρτιση PD και προσφέρει έως και 11,5 ώρες λήψης με τις δύο μπαταρίες Li-ion 18.650 3,7V, 1150 mAh.

Fill light 1.000 Lux: Όπως το CRANE-M3S, το WEEBILL 3S διαθέτει τεχνολογία Lumen Amplifier.Το Fill light προσφέρει ισχυρό φως 1000 Lux και διπλή θερμοκρασία χρώματος: 2.600k-5.500K CRI90+, ενισχύοντας την υφή φωτός και σκιάς των λήψεών σας.

Πάρτε τον έλεγχο της κινηματογράφησης σας

Το χειριστήριο κλείστρου Bluetooth στο WEEBILL 3S, επιτρέπει στο κουμπί εγγραφής να ξεκινά/σταματά την εγγραφή ή να ενεργοποιεί λειτουργίες λήψης φωτογραφιών (συμβατό με τα περισσότερα mainstream μοντέλα καμερών της αγοράς) , για να επιτρέψει μια απρόσκοπτη εμπειρία λήψης.

Η δίγλωσση οθόνη (EN/CH) 0,96 ιντσών κάνει εύκολη την τελειοποίηση των λήψεων επι τόπου. Αυτή η λειτουργία διαθέτει συντομεύσεις για την καθυστέρηση κίνησης, τη λειτουργία V mode  κ.λπ. που σημαίνει ότι η προτιμώμενη λειτουργία λήψης απέχει μόλις ένα άγγιγμα. Ο δημιουργικός έλεγχος διευκολύνεται περαιτέρω με τον τροχό ελέγχου του WEEBILL 3S που υποστηρίζει ρύθμιση παραμέτρων, focus motor και gimbal axes, κάνοντας τις τέλειες λήψεις σας να ζωντανεύουν.

Σχολιάζοντας τις νέες προσθήκες στις εμβληματικές σειρές προϊόντων WEEBILL και CRANE Ο Yilun Liao, CEO της ZHIYUN ανέφερε τα εξής:

«Το WEEBILL 3S και το CRANE-M3S με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, εγκαινιάζουν μια ολοκαίνουργια εποχή video-filmmaking. Συνδυάζοντας το WEEBILL 3S της ZHIYUN με το MOLUS X100 και το CRANE-M3S με το M40, για παράδειγμα, προσφέρει ισχυρά επαγγελματικά κινηματογραφικά αποτελέσματα και απόλυτη κινητικότητα για να κινηματογραφήσετε όπου κι αν σας πάει η φαντασία σας. Η ZHIYUN καθοδηγείται από την πεποίθηση ότι ο εξοπλισμός δημιουργίας βίντεο μπορεί να είναι ελαφρύς, βολικός αλλά και να παράγει κινηματογραφικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. "

Το ZHIYUN CRANE-M3S διατίθεται από το adophoto.gr ως επίσημος αντιπρόσωπος της ZHIYUN σε Ελλάδα και Κύπρο. Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές  : Standard - (Gimbal, τρίποδο)

και Combo - (gimbal, τρίποδο,  phone clamp, σακίδιο).

Το ZHIYUN WEEBILL 3S  διατίθεται  από το adophoto.gr ως επίσημος αντιπρόσωπος της ZHIYUN σε Ελλάδα και Κύπρο. Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές  : Standard (Gimbal, τρίποδο)

και Combo (Gimbal, τρίποδο, σακίδιο, λαβή Sling grip , στήριγμα καρπού).

 


Σχόλια






Χορηγούμενα