Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
Πως να τραβήξετε απόλυτα σταθερές βίντεο λήψεις από το κινητό σας.

Be a mobile Filmmaker. Γίνετε επαγγελματίας στις βίντεο λήψεις από το κινητό σας.

Αν ετοιμάζεστε για ανοιξιάτικες εξορμήσεις ή απλά θέλετε να απαθανατίσετε τις περιπέτειές σας σε βίντεο, φυσικά θέλετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει είναι η σταθερότητα του βίντεο. Δεν θέλετε η εικόνα σας να ανεβοκατεβαίνει ή να τρέμει και να μην μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Ωστόσο, το ξέρατε ότι υπάρχει λύση σε αυτό; Ονομάζεται gimbal ή αλλιώς σταθεροποιητής.


Τι είναι το gimbal;

To gimbal είναι ένα αξεσουάρ για την κάμερα ή το κινητό σας που βοηθά στη σταθεροποίηση του βίντεο. Αυτό το σύστημα σταθεροποίησης χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξόνων για να σταθεροποιήσει το αντικείμενο που εφαρμόζετε εσείς (κάμερα ή κινητό), ώστε να μην περιστρέφεται κατά την κίνησή σας. Αυτό αποδίδει μια κινηματογραφική κίνηση κατά τη λήψη βίντεο, που δεν επηρεάζει το υλικό σας από το περπάτημά σας ή άλλες κινήσεις σας.

Τα νεότερα gimbals αποτελούν απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό ή την κάμερά σας, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν με νέες τεχνολογίες ώστε να τραβήξετε τα βίντεο που πάντα ονειρευόσασταν. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ομαλά και σταθερά βίντεο με πεντακάθαρη εικόνα και να αποφύγετε τις κουνημένες φωτογραφίες ή βίντεο.

Βρείτε το gimbal που σας ταιριάζει και ξεκινήστε τις δικές σας επαγγελματικές λήψεις:


Zhiyun Smooth 4

Γεννήθηκε για τους κινηματογραφιστές της κινητής τηλεφωνίας.


Το Zhiyun Smooth 4 μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε επαγγελματική βιντεοκαμερα, βοηθώντας σας στη δημιουργία σταθερών και ομαλών λήψεων μόνο με το τηλέφωνό σας. Ο σχεδιασμός του ολοκληρωμένου πίνακα ελέγχου μπορεί να μειώσει την ανάγκη να αγγίζει ο χρήστης την οθόνη και να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγχουν τόσο τον σταθεροποιητή όσο και την κινητή κάμερα απευθείας με κουμπιά πλήκτρων. Πάρτε ένα τώρα για να δημιουργήσετε τις δικές σας ταινίες του Χόλιγουντ με απλά τηλέφωνα!

Δυνατότητα εστίασης και ζουμ
Ο πιο επαγγελματικός και λεπτός δακτύλιος είναι χτισμένος στο Smooth 4, φέρνοντας σας την άνευ προηγουμένου εμπειρία ομαλής λειτουργίας. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση όσο θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες από κοντά. Με το πάτημα του πλήκτρου FN, ο δακτύλιος είναι διαμορφωμένος σε ένα εξολκέα εστίασης, βοηθώντας να επιτύχετε αλλαγές εστίασης υψηλής ακρίβειας σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσετε δημιουργικές λήψεις.

Λειτουργία PhoneGo για άμεση μετάβαση σκηνής
Όπως ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλού επιπέδου, το Smooth 4 μπορεί να εισέλθει στη λειτουργία PhoneGo και να απελευθερώσει το δυναμικό των κινητήρων σε ένα φλας. Μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε λεπτή κίνηση χωρίς καθυστέρηση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια οποιωνδήποτε λήψεις. Το καλύτερο είναι η εκπληκτική μετάβαση σκηνής που μπορεί να επιτευχθεί στο πλάνο σας χωρίς επεξεργασία.

Timelapse
Το Smooth 4 υποστηρίζει όλα τα είδη προηγμένων τεχνικών λήψης. Μπορεί να να κάνει Timelapse, Motionlapse, καταγράφοντας ζωές και προβάλλοντας την τέχνη της χρονικής ροής.

Παρακολούθηση αντικειμένων
Το Smooth 4 μπορεί να παράγει ομαλά πλάνα και επίσης να παρακολουθεί αντικείμενα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπορείτε να πλαισιώσετε το αντικείμενο που θέλετε να το παρακολουθήσετε στην οθόνη και ο σταθεροποιητής μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα. Η λήψη δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, αλλά τώρα έχουμε Smooth 4!

Μεγαλύτερη διάρκεια χρόνου λειτουργίας
Το Smooth 4 μπορεί να εχει διάρκεια για 12 ώρες στη σειρά. Ο δείκτης της μπαταρίας σας δείχνει πόση ισχύς απομένει. To Smooth 4 μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας απευθείας κατά τη διάρκεια της λήψης. Μπορείτε να κάνετε βίντεο όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία. Κύρια θύρα φόρτισης έχει Type-C έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο άκρα του καλωδίου για φόρτιση.

Πάντα ισχυρό και συμβατό με όλα τα τηλέφωνα
Η ισχύς του κινητήρα του Smooth 4 έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, καθιστώντας το συμβατό με τα τηλέφωνα όλων των μεγεθών. Εν τω μεταξύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με πολλά αξεσουάρ όπως το φως LED και το φακό της κάμερας. Το Smooth 4 είναι ευπροσάρμοστο σε διαφορετικά περιβάλλοντα, απελευθερώνοντας τις δυνατότητες της καμερας του τηλεφώνου οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Zhiyun Smooth 4 – Αποκτήστε το τώρα εδώ, σε σούπερ τιμή!

 

Moza Mini-MI

Απελευθερώστε το δημιουργικό δυναμικό σας.

Το Mini-Mi διαθέτει ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου για κάθε άξονα. Roll, Yaw, και Pitch. Αυτοί οι άξονες μπορούν να ελέγχονται μεμονωμένα από 8 τρόπους παρακολούθησης, δίνοντάς σας την ίδια επαγγελματική λειτουργικότητα που προέρχεται από την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου της MOZA. Χρησιμοποιήστε έναν ή όλους τους οκτώ τρόπους παρακολούθησης για να αποτυπώσετε την ομαλή κινηματογραφική κίνηση. Συμπεριλαμβανομένης της ευελιξίας της χειροκίνητης λειτούργειας για να σας δώσει περισσότερη ελευθερία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας!

Ασύρματη φόρτιση
Εχοντας το Apple iPhone ή το Samsung κινητο σας η φορτιση δεν ήταν ποτε ευκολότερη με το Mimi-Mi smartphone Gimbal. Με τη χρήση επαγωγικής τεχνολογίας φόρτισης και μαγνητικών πηνίων στη βάση του τηλεφωνικού συγκροτήματος, το Mini-Mi σας επιτρέπει να φορτίζετε ασύρματα το κινητό σας τηλέφωνο απλά ρυθμίζοντας το στη βάση. Η MOZA έχει επίσης αναπτύξει έναν προαιρετικό ασύρματο φορτιστή σχεδιασμένο για άλλα τηλέφωνα. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την άνεση της ασύρματης φόρτισης οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των έργων λήψης.

Έλεγχος Ζουμ
Χρησιμοποιώντας τον δακτύλιο που βρίσκεται στη χειρολαβή, μπορείτε να μεγεθύνετε ομαλά χωρίς να αγγίζετε το smartphone σας. Η προεπιλεγμένη λειτουργία του δακτυλίου είναι ο έλεγχος ζουμ. Απλά μετακινήστε τον δακτύλιο δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα για μεγέθυνση και σμίκρυνση.
 



Έλεγχος εστίασης

Το Mini-Mi σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε δυναμικά την εστίαση στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε τη μαγεία των ειδικών στιγμών. Για έχετε τον έλεγχο της εστίασης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή MOZA και κάτω από το μενού ρυθμίσεων της κάμερας.

Λειτουργία Sport Gear
Μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε λεπτή κίνηση χωρίς καθυστέρηση και να επιτύχει την εκπληκτική μετάβαση σκηνής χωρίς επεξεργασία. Από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε οτι μπορει να χάσετε ληψεις.

Λειτουργία για καταπληκτικές λήψεις με κλίσης
Ο Mini-MI μπορεί να επιτύχει περιστροφή 360 ° σε άξονα χωρίς όρια. Πηγαίνετε από μια αργή κλίση σε μια γρήγορη πανοραμική λήψη. Με απεριόριστο εύρος κινήσεων, το Mini-MI προσφέρει απίστευτο κινηματογραφικό δυναμικό.

Φιλική γρήγορη εκκίνηση για χρήστες
Μην ανησυχείτε μόνο για την ταινία! Η προηγμένη τεχνολογία λογισμικού του Mini-Mi επιτρέπει σε έναν χρήστη να ρυθμίσει τον βραχίονα κυλίνδρου του αντίβαρου σε κάθε πλευρά. Δεξιά ή αριστερή πλευρά, αποφασίζετε σε ποια πλευρά να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας.

Moza Mini-MI - Αποκτήστε το τώρα εδώ, σε σούπερ τιμή!

Δείτε περισσότερα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, πατώντας εδώ.

 

 

 


Σχόλια






Χορηγούμενα