Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
Γνωρίστε το νέο και ανανεωμένο stabilizer CRANE 2S

H Zhiyun, ο κορυφαίος κατασκευαστής gimbal στον κόσμο για κάμερες και smartphone, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του CRANE 2S gimbal. Με τη σειρά CRANE 2 ευρέως αναγνωρισμένη ως gimbal τριών αξόνων για επαγγελματίες κινηματογραφιστές, το Zhiyun CRANE 2S εχει σημείο αναφοράς τη μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου και μεγέθους και μεγαλύτερη ευελιξία λήψης. Το αναβαθμισμένο σύστημα αλγορίθμου βελτιστοποιείται για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη και εξαιρετική απόδοση του Crane 2S, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το σωστό εργαλείο για τη δουλειά.
Οι βιντεογράφοι πρέπει να εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ διαφορετικών φωτογραφικών μηχανών για να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιούν τα βέλτιστα εργαλεία για τη δουλεία τους. Το CRANE 2S είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση. Με εξαιρετικά βελτιωμένους κινητήρες, το CRANE 2S χειρίζεται μεγαλύτερες κάμερες όπως BMPCC 6K, Panasonic S1H, EOS 1DX Mark II με ευκολία. Ο νέος αλγόριθμος 9ης γενιάς Instune εξασφαλίζει ομαλή, αξιόπιστη απόδοση ακόμη και σε εργασίες ευαίσθητες και δύσκολες.


 

Εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε καμία κρίσιμη λήψη, το CRANE 2S διαθέτει σύστημα FlexMount το οποίο απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία ρύθμισης, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πολύτιμη κάμερα  με διπλό μηχανισμό ασφαλείας. Για πρώτη φορά στον κλάδο, το CRANE 2S έρχεται με μια βάση γρήγορης απελευθέρωσης μαζί με ένα κουμπί ασφαλείας στον άξονα κλίσης που επιτρέπει στους χρήστες να στραφούν σε κατακόρυφη λήψη χωρίς να χρειάζεται πρόσθετη εγκατάσταση αξεσουάρ.

Η ελαφριά αλλά ισχυρή λαβή από ανθρακονήματα του CRANE 2S είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που το καθιστά πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό ενώ προσφέρει πιο ασφαλή αίσθηση στο χέρι.


Ευκολία στη χρήση, ευελιξία και ασφάλεια γραναζιών.
Το CRANE 2S είναι χτισμένο στην κλασική σχεδίαση του CRANE 2. Η νέα οθόνη OLED 0,96 ιντσών στο CRANE 2S προσφέρει ευρύτερη προβολή που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε ολόκληρο το σύστημα μενού και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών γρήγορα.

Ολοκαίνουριο σύστημα κλειδώματος άξονα στο CRANE 2S.
Μόλις κλειδωθεί, ο άξονας θα παραμείνει εντελώς ακίνητος χωρίς να ταλαντεύεται, βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός της κάμεράς σας είναι 100% ασφαλής στο αντίζυγο ενώ ταξιδεύετε ή  οταν το αποθηκεύετε.

Για ενίσχυση της πραγματικής απόδοσης βιντεοσκόπησης, το CRANE 2S είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά σημεία στερέωσης: μια βίδα 1/4 "στο πίσω μέρος της  βάσης ταχείας απελευθέρωσης για  μπορεί η κάμερα να αλλάζει μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως slider και τρίποδα. Δύο βίδες 1/4"  και τρύπα βίδας 3/8" στο gimbal για δημιουργική προσαρμογή. Ο πομπός TransMount Image μπορεί να μπεί απευθείας στο κάτω μέρος της βάσης γρήγορης απελευθέρωσης χωρίς βίδες.

Εξαιρετικές δυνατότητες για τέλεια αποτελέσματα.
Το CRANE 2S ωθεί τα όρια με την ικανότητα να ελέγχεις απόλυτα την εστίασης στο βίντεο. Με έναν ενσωματωμένο τροχό ελέγχου της εστίασης και έναν κινητήρα εστίασης servo follow που πραγματοποιεί έλεγχο ακριβείας, το Crane 2S φιλοδοξεί να συνοδεύσει το απόλυτο δημιουργικό ταξίδι σας.

 

Το CRANE 2S της Zhiyun παρέχει έξι λειτουργίες gimbal με ομαλή κίνηση, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις από τις βασικές έως τις προχωρημένες: pan follow, locking, follow, full-range POV, Vortex mode και Go mode. Προηγμένα κινηματογραφικά εφέ όπως Panorama, Timelapse, Motionlapse και Long Exposure Timelapse είναι εύκολο να επιτευχθούν με το CRANE 2S.

Πολλά από τα αξεσουάρ TransMount που εξυπηρετούν τους βιντεογράφους ειναι το TransMount image transmission, monopod, mini dual grip, dual handle και πολλά άλλα.

Το CRANE 2S χρησιμοποιεί τρεις αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου 18650, παρέχοντας έναν τυπικό χρόνο λειτουργίας 12 ωρών. Οι βιντεογράφοι μπορούν εύκολα να επεκτείνουν το χρόνο εκτέλεσης με εφεδρικές μπαταρίες.

Το CRANE 2S σε τρεις εκδόσεις.
Το Zhiyun CRANE 2S διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: 1) Standard package με τρίποδο. 2) Combo πακέτο που περιλαμβάνει τρίποδο, 3 επιπλέον μπαταρίες και TransMount mini dual handle 3) Το πακέτο Pro (θα κυκλοφορήσει αργοτερα).

Αποκτήστε το τώρα από το eshop μας


 

 


Σχόλια






Χορηγούμενα