Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
WEEBILL-S, Μικρός γίγαντας.



Με το WEEBILL-S χειρίζεται εύκολα τις κάμερες Mirrorless και DSLR. Χάρη στο κομψό ελαφρύ σώμα και την μοναδική λειτουργία Sling, το WEEBILL-S φέρνει μια αβίαστη εμπειρία γυρίσματος όπως ποτέ άλλοτε. Διαθέτοντας έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο και ισχυρότερους κινητήρες, ένα έξυπνο σύστημα ViaTouch 2.0 καθώς και μια ηλεκτρονική μονάδα μετάδοσης εικόνας υψηλής ευκρίνειας, το WEEBILL-S ωθεί το όριο της κινηματογράφησης ακόμη περισσότερο. Απελευθερώστε απεριόριστες δυνατότητες με το WEEBILL-S!



Ανώτατη ισχύς, περισσοτερη συμβατότητα.
Το WEEBILL-S έρχεται με νέες μονάδες κινητήρων και έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο υψηλής ακρίβειας, με 300% βελτίωση στη ροπή του κινητήρα και 50% αύξηση της απόκρισης. Συνδυασμοί όπως το Sony A7 III + FE 24-70mm F2.8 και το Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8 μπορούν να εξισορροπηθούν τέλεια και να σταθεροποιηθούν στο WEEBILL-S για ομαλές κινηματογραφικές λήψεις κάτω από διαφορετικά σενάρια. Απλά τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή σας στο WEEBILL-S και αυτο μπορεί να συντονίσει αυτόματα τη δύναμή του για την καλύτερη προσαρμογή στις συσκευές σας. 
* Ελέγξτε τη λίστα συμβατότητας κάμερας για περισσοτερες πληροφορίες.

Ανταπόκριση και ευελιξία πιο πολυ απο ποτέ.
Ο αναβαθμισμένος 8ος αλγόριθμος Instune παρέχει υψηλή ανταπόκριση και εξαλείφει το οποιο τρεμουλιασμα σε γρήγορη κίνηση και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα την ταχύτητα και τις διάφορες παραμέτρους του κάθε άξονα κατευθείαν μέσω του επιλογέα στην ίδια τη λαβή, δίνοντάς σας ενα ευχάριστο και ευέλικτο έλεγχο από ποτέ!

Μίκρο οσο ένα κομμάτι χαρτιού A4.
Η μοναδική δομή και ο ελάχιστος σχεδιασμός του WEEBILL-S το καθιστούν εξαιρετικά συμπαγές ως κομμάτι χαρτιού A4. Με την εργονομικά σχεδιασμένη λειτουργία Sling, το WEEBILL-S προσφέρει μια άνετη εμπειρία λήψης για οποιονδήποτε.
Υψος: 297mm



Αναβαθμισμένη μονάδα μετάδοσης εικόνας.
Η ολοκαίνουργια μονάδα μετάδοσης εικόνας TransMount (αξεσουάρ), στο μικρό της μέγεθος, μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας κάτω από την πλάκα ταχείας αποδέσμευσης προσεκτικά. Με 1080p 30fps εξαιρετικά συγχρονισμένη μετάδοση (απόσταση 100 μέτρων *) με LUT, Pseudocolor, Peak Focus, Zebra Stripes κ.α., η επαγγελματική παρακολούθηση και η ζωντανή ροή μπορεί εύκολα να επιτευχθεί σε ένα gimbal. (Λόγω των διαφορών στις ζώνες συχνοτήτων Wi-Fi στην Ιαπωνία και το Ισραήλ, η απόδοση και η απόσταση μετάδοσης εικόνας σε αυτές τις περιοχές ενδέχεται να επηρεαστούν όταν χρησιμοποιείτε το smartphone ως οθόνη).

  • Εικόνα HD 1080P 
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο 30FPS
  • Απόσταση μετάδοσης 100μ
  • Histogram
  • Pseudocolor
  • LUT
  • Zebra Stripes
  • Clipping
  • Reference Line
  • Focus Peaking
  • Monochrome Display
  • Mirror Image


ViaTouch 2.0: Ο κόσμος των ονείρων σας με άγγιγμα των δακτύλων
Viatouch: μπορείτε να μετατρέψετε την οθόνη του τηλεφώνου σας σε επαγγελματική οθόνη και πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο.
ViaTouch 2.0 Εξελισσόμενη νοημοσύνη
Εκτός από τη μετάδοση εικόνας HD, το ViaTouch 2.0 συνδέει άψογα το smartphone σας, την κάμερα και το αντίζυγο. Διάφορες ρυθμίσεις του αντίβαρου και της κάμερας μπορούν να ρυθμιστούν σε πραγματικό χρόνο, όπως η παρακολούθηση της ταχύτητας, το ISO, η ταχύτητα κλείστρου κλπ. 
* Απαιτεί τη μονάδα μετάδοσης εικόνας TransMount.

SmartFollow 2.0
Το SmartFollow 2.0 επιτρέπει τώρα την ακριβή παρακολούθηση αντικειμένων χωρίς να χρειάζεται να εξισορροπήσετε το τηλέφωνό σας σε μια φωτογραφική μηχανή ή το αντίζυγο. Απλώς τοποθετήστε το επιθυμητό αντικείμενο μέσω της οθόνης του τηλεφώνου και αφήστε το αντίζυγα και την κάμερα να κάνουν τα υπόλοιπα. Το SmartFollow 2.0 σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε με εξαιρετική ευελιξία είτε εργάζεστε μόνοι σας είτε σε μια ομάδα.
* Απαιτεί τη μονάδα μετάδοσης εικόνας TransMount.

Sync Motion
Το WEEBILL-S εισάγει το Sync Motion, ένα σύστημα ελέγχου αισθητήρα κίνησης βασισμένο στην APP. Όταν συνδυάζεται με τη μονάδα μετάδοσης εικόνας, επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τον συγχρονισμό έλεγχου κίνησης ταυτόχρονα, δίνοντάς σας μια εμπειρία εμβάθυνσης FPV όπως ποτέ άλλοτε.
* Η λειτουργία παρακολούθησης απαιτεί τη μονάδα TransMount Transmission Module.

Modular Design
Με το πλήρες σύνολο TransMount Image Transmission System (Transmitter + Receiver), το WEEBILL-S παρέχει επαγγελματικές λύσεις παρακολούθησης για κάθε κινηματογραφιστή.

TransMount-Δέκτης μετάδοσης εικόνας
Όταν τοποθετηθεί ο δέκτης και ο πομπός μετάδοσης εικόνας, μπορούν να συνδεθούν έως και 3 συσκευές στο gimbalσας, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο smartphones και iPad, αλλά και επαγγελματικών οθονών. 
* Το αξεσουάρ πωλείται ξεχωριστά.

TransMount-Ασύρματο τηλεχειριστήριο
Το ολοκαίνουριο ασύρματο τηλεχειριστήριο ς διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα αισθητήρα κίνησης επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της κίνησης και τις παραμέτρους ακριβείας σε πραγματικό χρόνο.
* Το αξεσουάρ πωλείται ξεχωριστά. Ο ελεγκτής δεν μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα. Λειτουργεί μόνο με το WEEBILL-S και το TransMount Image Transmission Module (πομπός και δέκτης).

LiveStream Οπουδήποτε
Υποστηρίζοντας τη σύνδεση μετάδοσης εικόνας σε τρεις συσκευές κάθε φορά, είτε με τα smartphones, τα tablet ή τις γενικές οθόνες, το TransMount Image Transmission Package προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και ευέλικτη λύση για την αποθήκευση οπουδήποτε οπουδήποτε.

Άμεσες Ρυθμίσεις Gimbal
Η ολόπλευρη διαισθητική οθόνη OLED μπορεί να παρουσιάζει διάφορες ρυθμιζόμενες παραμέτρους όπως η ισχύς του κινητήρα, η ταχύτητα παρακολούθησης, η ομαλότητα, η νεκρή ζώνη, η προσαρμογή των πλήκτρων κ.λπ., τα οποία μπορούν να ελεγχθούν απευθείας μέσω της λαβής χωρίς να χρειάζεται να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Ρύθμιση δύναμης κινητήρα:
Ρυθμίστε την ισχύ του κινητήρα για να υποστηρίξετε καλύτερα συσκευές με διαφορετικό βάρος.

Ακολουθήστε την Ταχύτητα:
Ρυθμίστε την ταχύτητα κάθε άξονα για καλύτερη προσαρμογή σε διαφορετικές σκηνές λήψης.
Ρύθμιση ομαλότητας:
Αλλάξτε την τιμή ομαλότητας για να προσαρμόσετε το στυλ λήψης.
Ρύθμιση νεκρών ζωνών:
Προσαρμόστε το ενεργό εύρος κίνησης για να αποφύγετε ακούσιες κινήσεις.

Περισσότεροι τρόποι δημιουργίας
Με έξι δημιουργικές λειτουργίες λήψης, το WEEBILL-S παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για τη λήψη σας.
Πλήρης λειτουργία POV - Vortex Mode - GO Mode - PF Mode -F Mode-L Mode

Δύο σε ένα
Σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης
Η WEEBILL-S υιοθετεί τις δημοφιλείς πλάκες γρήγορης αποδέσμευσης δύο-σε-ένα (Manfrotto / Arca-Swiss), επιτρέποντας εύκολη εγκατάσταση και γρήγορη μετάβαση μεταξύ εξοπλισμού χωρίς επανεξισορρόπηση.
Νέος σχεδιασμός ασφάλισης αξόνων-Εύκολη εγκατάσταση
Ο νέος σχεδιασμός του διακόπτη κλειδώματος σε κάθε άξονα κάνει την εξισορρόπηση και την αποθήκευση πολύ πιο εύκολη και βολική.
Pan Lock - Tilt Lock - Roll Lock

Μείνε εστιασμένος.
Το WEEBILL-S υποστηρίζει τόσο τον ηλεκτρονικό έλεγχο εστίασης όσο και τον μηχανικό έλεγχο εστίασης / ζουμ μέσω ενός εύχρηστου τροχού ελέγχου στο σώμα του. Με οποιοσδήποτε συνδυασμό φωτογραφικών μηχανών και φακών που θα χρησιμοποιείτε, θα μπορείτε πάντα να κανετε εστίαση ή ζουμ με ακρίβεια μέσω του καλωδίου που περιλαμβάνεται και ενός σερβοκινητήρα.

Τραβήξτε όλη την ημέρα
Οι εναλλάξιμες μπαταρίες με διάρκεια λειτουργίας 14 ωρών θα σας κρατήσουν εν ενεργεία όλη την ημέρα. Το WEEBILL-S μπορεί επίσης να κρατήσει τη φωτογραφική σας μηχανή φορτισμένη σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική λήψη για μακροχρόνια εργασία.
Χρόνος λειτουργίας 14 ώρες

Παίξτε σαν επαγγελματίας.
Τα πιο προηγμένα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά όπως το Panorama, το Timelapse, το Motionlapse και το Timelapse μεγάλης έκθεσης μπορούν να επιτευχθούν εύκολα μέσα στο ZY Play.

Εξερευνήστε τις απεριόριστες δυνατότητες με το WEEBILL-S!. Αποκτήστε το τώρα εδώ ή ελάτε μια βόλτα από το κατάστημά μας, στο κέντρο της Αθήνας, Πατούσα 1, Πλ. Κάνιγγος. 






Σχόλια






Χορηγούμενα