Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
Το πραγματικό Smartphone Gimbal τσεπης!

Εξαιρετικά ισχυρό
Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην αγορά, δεν χρειάζεται να διπλώνετε το SMOOTH-Q2 για να το κάνετε μικρό. Με μήκος μόνο 20,4cm, το SMOOTH-Q2 είναι σχεδόν ισοδύναμο με μια θήκη γυαλιών ηλίου που μπορείτε να ρίξετε στην τσάντα σας. Το αλουμινένιο μικροσκοπικό σώμα είναι κατασκευασμένο για μέγιστη σταθερότητα.
Με επικάλυψη από μαλακή σιλικόνη, η λαβή είναι άνετη στο χέρι σας.
Ανοίξτε τον άξονα και είναι έτοιμο για λειτουργία

Λειτουργικότητα
Είναι πολύ απλο.
Εναλλαγή μεταξύ των ευέλικτων λειτουργιών με ένα κουμπί. Εκτός από τη λειτουργία Following Mode, Following Mode and Lock Mode, το SMOOTH-Q2 ενσωματώνει τη λειτουργία Vortex, η οποία δίνει την ελευθερία να δημιουργούν λήψεις 360 μοιρών σε όλες τις διαστάσεις. Η καινουργια  λειτουργία POV Mode επιτρέπει την σύγχρονη κίνηση 360 μοιρών σε τρεις άξονες.

Απομνημονεύω
Πάρτε το SMOOTH-Q2 από την τσέπη σας και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε. Απολαύστε τη φανταστική στιγμή και αφήστε το SMOOTH-Q2 να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη στιγμή στη μνήμη για πάντα.

Το SMOOTH-Q2 υποστηρίζει τον άμεσο έλεγχο μεσω smartphone με iOS και Android λειτουργικό  σύστημα για λήψεις φωτογραφιών και βίντεο

Γρήγορη απελευθέρωση ασφάλισης για άμεση ενεργοποίηση και απενεργοποίηση
Ο καινοτόμος σχεδιασμός μανδάλωσης γρήγορης αποδέσμευσης και ο εύχρηστος σφιγκτήρας τηλεφώνου σας επιτρέπουν να συνδέετε και να αποσυνδέετε το smartphone σε ένα δευτερόλεπτο. 
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 260g.

New Portrait for Live Stream
Ο αλγόριθμος νέας γενιάς σάς επιτρέπει Live Streaming με το New Portrait mode.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Με τη βοήθεια ενός ισχυρού συστήματος μπαταριών, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του SMOOTH-Q2 είναι έως και 17 ώρες με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Επιπλέον, το SMOOTH-Q2 διαθέτει θύρα micro-USB που του επιτρέπει να λειτουργεί ως τράπεζα ισχύος.

Απελευθερώστε την καλλιτεχνική σας πλευρά με το SMOOTH-Q2. Εξερευνήστε τις εύχρηστες λειτουργίες παραγωγής ταινιών στο SMOOTH-Q2, όπως to timelapse, vertigo shot, object tracking και το panorama κλπ.

 




 


Σχόλια






Χορηγούμενα