Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
MOZA Slypod, 2-σε-1 Slider & Monopod

To πρώτο μηχανοκίνητο slider 2 σε 1 στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία υψηλής ακρίβειας και ελέγχου κίνησης
 

Εξαιρετικά ελαφρύ
Το σώμα από ανθρακόνημα επιτρέπει στο MOZA Slypod να είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Το ενσωματωμένο moter του παρέχει ακριβή, σταθερή και ομαλή κίνηση, ικανή να υποστηρίζει οποιαδήποτε action camera ή smartphone έως και τις περισσότερες μηχανές κινηματογράφου.

  • Βάρος: 750 g
  • Κατακόρυφο φορτίο: 9 kg 
  • Οριζόντια Φορτία: 4 kg


Ακριβής ρύθμιση θέσης και ταχύτητας
Ο έξυπνος, εσωτερικός αλγόριθμος ελέγχου κίνησης "Deep Red" της MOZA εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο θέσης και ταχύτητας του MOZA Slypod, επιτρέποντάς του να αποδίδει τέλεια επαναλαμβανόμενες και ομαλές κινήσεις ακόμη και για τις πιο απαιτητικές λήψεις.


Έλεγχος κίνησης ακριβείας
Το MOZA Slypod μπορεί να εκτελέσει ακριβή έλεγχο κίνησης με ακρίβεια μέχρι 1 mm μέσω του MOZA Master App ή του προαιρετικού τηλεχειριστηρίου.

Ισχύς ακριβείας. Στα δάχτυλά σας.
Διαθέτοντας τεχνολογία κινητήρα  από το Mars Rover, ο εξαιρετικά υψηλής ισχύος κινητήρας μπορεί να παράγει ροπή 1 Nm, αρκετή για να οδηγήσει σε κατακόρυφο ωφέλιμο φορτίο έως 9 κιλά (20 λίβρες) και να επιταχύνει τις στροφές του κινητήρα από 0 έως 10.000rpm σε 10 μικροδευτερόλεπτα μόνο (1 / 100000s).



Δημιουργικές κινήσεις Απλά
Μπορείτε να προγραμματίσετε εύκολα τις ακριβείς κινήσεις της κάμερας ρυθμίζοντας την απόσταση, την ταχύτητα και την επιτάχυνση που θα κάνει η μηχανή μέσω της εφαρμογής MOZA Master. Μεσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να διαιρέσει την κίνηση της συσκευής σε διαφορετικά τμήματα. Σε κάθε τμήμα, η απόσταση, ο χρόνος και η κατεύθυνση κίνησης είναι διαθέσιμες για ρύθμιση. Αυτή είναι το κυριο μενου της εφαρμογής MOZA Slypod. Το τηλεχειριστήριο, το δημιουργικό βίντεο, η αναβάθμιση του λογισμικού, η αθόρυβη λειτουργία και άλλες ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες στην κύρια οθόνη.

Σύστημα MOZA για περισσότερες κινηματογραφικές δυνατότητες
Η MOZA Slypod είναι εξοπλισμένη με ένα «CAN Bus» που επιτρέπει την ενσωμάτωση έως και πέντε προϊόντων MOZA. Τώρα, οι κινηματογραφικές ρομποτικές μηχανές πολλαπλών αξόνων που κινούνται με το MOZA Master App, δημιουργούν ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές δυνατότητες.

  • Inception Mode
  • Vertigo Shot
  • Fixed-point Follow Focus
  • Wide-range Shooting






Απεριόριστο τροφοδοτικό

Η ενσωματωμένη μπαταρία δίνει στο MOZA Slypod χρόνο λειτουργίας μέχρι 2 ώρες. Το Slypod μπορεί επίσης να τροφοδοτείται ή να φορτίζεται από Power bank για συνεχή λήψη. 

Προστασία απο καιρικές συνθήκες
Ο πρωτοποριακός μηχανικός σχεδιασμός που παρέχει το MOZA Slypod προστατεύει πλήρως το σύστημα μετάδοσης από τον άνεμο, την άμμο και τη σκόνη.

Εύκολη συναρμολόγηση. Εύκολο να το κρατάτε.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά slider,o σχεδιασμός του MOZA Slypod το καθιστά εύκολο στη ρύθμιση και στην επανατοποθέτηση για κάθε λήψη.





 


Σχόλια






Χορηγούμενα