Εγγύηση - Service! Αντικατάσταση εξοπλισμού. Μόνο στο Adorama!
Zhiyun Crane M2

Δημιουργήστε Οπουδήποτε !!!
Η ZHIYUN φέρνει ένα νέο gimbal σχεδιασμένο για πολλαπλές συσκευές και για χρήστες όλων των επιπέδων. Διαθέτοντας ένα πιο εύκολο στη χρήση σύστημα γρήγορης ρύθμισης και έξυπνο σχεδιασμό κλειδώματος, καθώς και έξι δημιουργικές λειτουργίες, το CRANE-M2 πηγαίνει εύκολα όπου κι αν πάτε και προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για την καθημερινή σας δημιουργία.

 


Ένα CRANE-M2 είναι κάτι περισσότερο από αρκετό
Το CRANE-M2, με πρωτοποριακό σχεδιασμό all-in-one, προσφέρει μεγάλη συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές, όπως μικρές κάμερες, φωτογραφικές μηχανές χωρίς κάμερες, smartphones και κάμερες δράσης.
* Απαιτούνται ειδικά αξεσουάρ για την τοποθέτηση τηλεφώνων και κάμερας δράσης
* Λίστα συμβατότητας 

 



Μικρό σώμα. Μεγαλύτερο όραμα
Με ένα κομψό σώμα και μικρό μέγεθος, το CRANE-M2 προσφέρει μεγάλη άνεση στο χέρι σας και απαράμιλλο έλεγχο της φωτογραφικής μηχανής σας. Το CRANE-M2 πηγαίνει εύκολα όπου κι αν πάτε, οπότε δεν θα χάσετε ποτέ τη στιγμή.

 



Απελευθερώστε Άπειρες Δυνατότητες
PFMode-FMode-LMode-POVMode-VortexMode-GOMode
Ομαλό ζουμ στα δάχτυλα
Με ένα μόνο πάτημα του ολισθητήρα στο πλάι της λαβής, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση -σμίκρυνση για να αποτυπώσετε ομαλά τα αρχεία από απόσταση.

 



Όλα με μια ματιά
Η οθόνη OLED θα δείχνει τη λειτουργία αντίβαρου, Bluetooth και την κατάσταση σύνδεσης οπως και το επίπεδο μπαταρίας και διάφορες παραμέτρους τουgimbal.

 



Non-Stop Battery
Το CRANE-M2 διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας έως και 7 ώρες για να κρατάει ενέργεια σε όλες τις περιπέτειές σας. Εκτός από τη φόρτιση του τηλεφώνου σας, το CRANE-M2 μπορεί επίσης να φορτιστεί με powerbank.

 



Έλεγχος κάμερας
Με την υιοθέτηση μιας μονάδας ελέγχου WiFi και Bluetooth, το CRANE-M2 σας επιτρέπει να ελέγχετε ασύρματα τη μηχανή σας μέσω της χειρολαβής τουgimbal. Μόλις συνδεθείτε μέσω του ZY Play, η φωτογραφική σας μηχανή και το gimbalθα συνδεθούν μεταξύ τους αυτόματα όταν η μηχανή θα ενεργοποιηθεί.

 



Έτοιμο για δημιουργία οποιαδήποτε στιγμή
Το CRANE-M2 έχει σχεδιαστεί με ένα εντελώς νέο σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης - Lite. Μπορείτε να τοποθετήσετε ή να αποσυναρμολογήσετε γρήγορα την κάμερά σας με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού κλειδώματος. 

ZY PLAY για πιο προηγμένες λειτουργίες
Το ZY PLAY ανοίγει έναν νέο κόσμο παραγωγής ταινιών για εσάς. Εκτός από το τηλεχειριστήριο στη φωτογραφική μηχανή και το gimbal, οι προηγμένες λειτουργίες, όπως τοtimelapse, τοpanoramaκαι η slowmotion, μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα στο ZY PLAY.

 


 


Σχόλια






Χορηγούμενα